Vrăjitoarele talentate se cunosc imediat

Vrăjitoarele talentate se cunosc imediat

Subiectele cele mai mediatizate din ultimul timp în România, în mod paradoxal, sunt Oana Zăvoranu şi Pepe, Monica Columbeanu şi Irinel. De ce spunem paradoxal? Pentru că la amploarea şi tragismul cu care s-au manifestat, firesc ar fi fost să fie ca subiect de larg interes cutremurul din Japonia.

Dar românii sunt mereu mult prea specifici şi apleacţi spre bârfe, ignorând adevăratele subiecte de interes general. Ne este specific, se pare.

Oricum, nici vrăjitoarele noastre nu au ratatat interesele de moment ale publicului şi s-au mobilizat pentru a trage foloase din certurile de pe malurile Dâmboviţei ale vedetelor mediatice.Cine are dreptate în acest război lung şi de uzură, aproape că nici nu mai contează. Şi nu ne-ar mira dacă am descoperi într-o zi că lucrurile au fost abil aranjate numai şi numai de dragul reclamei.

Vrăjitoarea Cireşica, cu talent în ale vrăjitoriei şi dornică de a da o mână de ajutor, a intervenit prompt pe posturile de televiziune sau în presa scrisă, în favoarea uneia dintre părţi sau pentru a atenua conflictele.

Vrăjitoarele talentate se cunosc imediat

Nici vrăjitoarele Sicilia sau Aurelia nu au putut să stea nepăsătoare la aceste mişcări ample de trupe, pe un front mediatic în continuă mişcare.

Dincolo de faptul că şi-au modernizat siteurile, ele au profitat de certurile artiştilor pentru a face vrăji menite de a calma spiritele, graţie Magiei Albe. Lăudabil, nu?

Concurenţa este acerbă pe toate planurile societăţii noastre şi cine nu se adaptează din mers, chiar pierde teren, care uneori se poate dovedi ireversibil.

Dar vrăjitoarele enunţate mai sus sunt pe val, cum se zice, sunt apreciate de toată lumea şi pe deasupra, mai au şi talent, spre deosebire de altele, care nici nu se pricep la magie.

Şi până la urmă, să fim serioşi, rezultatele contează. Restul, se uită repede, cuprinşi de presiunea crizei care ne-a invadat şi ne destabilizează încet.

sursa: vrajitoare.eu

O părere la “Vrăjitoarele talentate se cunosc imediat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *