Vrăjitoarele ar trebui privite cu alţi ochi

Vrăjitoarele ar trebui privite cu alţi ochi

Parlamentarii români au gândit bine legea privind vrăjitoarele. Ca orice activitate economică care generează profit, în mod normal trebuie supusă impozitării.

Dar legea este una şi modul în care privesc ei vrăjitoarele alta. Mai precis, nu înţelegem de ce nu văd această activitate ca pe o loterie, aşa cum ar fi normal şi cum se petrec lucrurile în Occident sau în lume.

Apoi, acolo există vrăjitoare experimentate şi cu har care le atestă pe cele tinere care aleg această cale.

La noi, cine ar trebui să facă asta? Credem că ar fi bine să se armonizeze legislaţia noastră cu cea europeană din domeniu, tot la fel cum s-a procedat şi în alte cazuri. Oricum, este un domeniu complicat şi delicat.

Clientul ştie din start că îşi asumă un risc, nu?!

Vrăjitoria este fascinantă dacă se face corect, adică respectându-se ritualurile. Totul este ceea ce-ţi propui. Divinaţia, tarotul, magia înaltă sunt chestiuni care ţin în esenţă de spiritualitate.

Nu este un simplu joc de abracadabra!!!

Ele se luptă cu maleficul, efectuează călătorii astrale, au ritualuri stranii şi plante greu de găsit, ştiu să citească în mâini, în cărţi, în cafea sau în diferite obiecte magice. Credeţi că este uşor?

Vrăjitoarele ar trebui privite cu alţi ochi

Multe au trecut încet la practicarea wicca, deşi nu recunosc. Invocă spirite, ştiu să se apere dacă li se face rău, nu neapărat prin Magie Neagră ci prin păpuşa voodoo, de pildă.

Conform Newsweek, numai în SUA există 100.000 de vrăjitoare iar o mare preoteasă wicca anunţă că are 9 milioane de adepte. O cifră exagerată?

La New York a devenit o obişnuinţă de a consulta o vrăjitoare. Şi la noi, în trecut, domnii ţării făceau asta, apoi Ceauşescu cu Mama Omida. Politicienii de azi le consultă, dar cu perdea, de teamă să nu se afle. Ca şi cum ar fi ceva anormal…

sursa: vrajitoare.eu

O părere la “Vrăjitoarele ar trebui privite cu alţi ochi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *