Magia adevărată

În timpurile actuale, metodele magice au cunoscut o dezvoltare fără precedent. În acelaşi timp, cei pasionaţi de acest domeniu au acces la o gamă largă de sisteme, tradiţii şi ritualuri magice. Sistemele respective sunt foarte diferite între ele. Cele mai multe dintre ele nu se bazează pe religiile iudeo-creştine. Ştiinţa ritualurilor magice este o ştiinţă în adevăratul sens al cuvântului, iar acestea nu sunt acte religioase, aşa cum încă mai cred unii magicieni din vremurile noastre. În timpurile trecute, magia era interzisă. De multe ori religia a fost folosită ca pretext, pentru a ascunde adevărata magie, care astăzi însă poate fi scoasă la suprafaţă fără nici o teamă.

Magia considerată ca ştiinţă reprezintă cunoaşterea principiilor şi căilor prin care puterea spirituluişi controlul asupra forţelor naturii pot fi dobândite de individ în timp ce acesta se mai află încă întrupul său fizic.Magia este arta prin care se face aplicarea acestor cunoştinţe în practica iniţiatică. Cunoaşterea arcanelor reprezintă vrăjitorie; pusă în practică însă cu ideea de bine, ea constituie adevărata Magie sau Înţelepciune.

Toată lumea poate produce ceva magic chiar fără ştiinţă, însă adevărata magie este practicată fără pericole doar de acei care au putere şi ştiinţă de a comanda spiritele şi energiile despre care vorbeam, căci fără putere şi ştiinţă magicianul este un simplu om supus pericolelor fără putinţa de a se apăra contra răului.

Continuarea articolului o puteţi citi AICI

O părere la “Magia adevărată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *